Siirry sisältöön

Giant-sarjan hakkureiden valmistus

Valmistamme sopimuksella Giant- ja Giant S -hakkureita yksittäisiä kappaleita tai isoja tuotantoeriä. Hakkureiden suunnittelussa on panostettu suureen haketuskapasiteettiin ja korkealaatuiseen hakkeeseen.

Giant-sarjan hakkureissamme on testatut ja huolella kehitetyt ominaisuudet, jotka tekevät haketuksesta nopeaa ja hakkeen laadusta ensiluokkaista. Nopeimmillaan haketta syntyy jopa 300 irtokuutiota tunnissa.

Tilaa tehokas Giant- tai Giant S -hakkuri!

Jokaisessa Giant-hakkurissa on tehokkaat heittimet, käytännöllinen nosturi, voimakas hakkurimoottori ja suuri syöttötela. Haketus sujuu nopeasti, sillä hakkureihin voi syöttää paljon materiaalia kerralla. Giant-hakkurit toimivat sulavasti ja suurella tuotantonopeudella myös sääoloista riippumatta aina -25 °C pakkasessa asti.

Hakkurin hytistä on hyvä näkyvyys, minkä lisäksi hyttiä voi nostaa jopa 5 m korkeuteen. Myös terien asentoa ja seulan kokoa on helppo ja nopea säätää raaka-aineelle sopivaksi, jolloin tuloksena on korkealaatuista ja tahmaamatonta puuhaketta.

Mallit

Giant

Hakekapasiteetti jopa 300 irtokuutiota/h 

Tehokas moottori ja patentoitu kaksoisheitin 

Suuri syöttötela ja haketusrumpu 

Giant S

Hakekapasiteetti jopa 150–200 irtokuutiota/h  

1 000 mm:n haketusrumpu 

Kompakti ja tehokas hakkuri yhdellä heittimellä 

Vuosien saatossa Giant-hakkureista on saatu hiottua tehokkaita työkoneita, jotka valmistavat laadukasta haketta nopeaan tahtiin ja joiden seulakokoa ja muita ominaisuuksia on helppo muuttaa raaka-aineiden mukaan. 

Molemmat mallit pystyvät käsittelemään kokonaisia puita, siistittyjä runkoja, lahoja osia sekä saha- ja puunjalostusteollisuuden sivutuotteita. Giant S -rumpuhakkuri voidaan rakentaa usean eri mallisen kuorma-auton alustalle asiakkaan toiveiden mukaan. 

Hakkureissa on:

  • Tehokkaat heittimet (patentoitu tekniikka)
  • Suuri kapasiteetti, jopa 300 i-m3/h puupolttoainetta
  • Etäohjelmoitava ja hallittavissa oleva CAN-tekniikka
  • Etävalvonta
  • Pieni elinkaarikustannus
  • Nopea varaosien kuljetus

Meiltä saat myös pelkät hakkurikomponentit

Hakkurivalmistajille ja hakkurikomponentin tarvitseville nyt saatavilla myös pelkkä hakkurikomponentti, jonka voi asentaa haluttuun paikkaan esimerkiksi kiinteästi tehtaaseen tai ajoneuvon perävaunuun. Hakkeen poistoon komponentti on saatavilla heittimillä tai hakkeen siirtokuljetinmatolla.

Ota yhteyttä hakkuritilauksiin liittyen

Laita viestiä ja kysy lisää hakkureista!

Meiltä voit kysyä myös lisätietoja, jos olet kiinnostunut käytetyistä hakkureista.

Myymme myös varaosia hakkureihin nopealla kuljetuksella.