Giant

Hakkureissamme tavoittelemme suurinta mahdollista haketuskapasiteettia sekä korkeaa laatua hakkeessa. Hakkureiden parannettu hakekapasiteetti, jopa 300 i-m3/h, on saavutettu lisäämällä moottorin tehoa ja suunnittelemalla hakkurin mitat tehokkuuden rajoille. Lisäksi patentoitu kaksoisheitin nopeuttaa käsiteltyjen puuhakkeiden purkautumista. Tällöin täysi kuorma (127 m3) voidaan lastata takaa jopa alle puolessa tunnissa.

Sulavan toiminnan hakkureissamme takaavat tehokkaat heittimet, käytännöllinen nosturi ja tehokas hakkurimoottori (Cummins, 403 kW) sekä suurikokoinen syöttötela, joka on erityismitoitettu Giantille. Hakkurimme ovat kehitetty kestämään kylmiä ja kovia sääolosuhteita aina -25 °C asti. Giant pystyy myös toimimaan pienillä metsäteillä.

Syöttölaite, suuri syöttöpöytä sekä 4-teräinen, 1440 mm:n suuruinen rumpu mahdollistavat raaka-aineen suuren määrän syöttämisen kerralla hakkuriin. Tämä johtaa yhteen markkinoiden korkeimpiin hakkuukoneiden tuotoksiin. Helposti säädettävä ja vaihdettava alasin tarjoaa mahdollisuuden terien asennon nopeaan säätämiseen. Tämä sekä mahdollisuus valita seulaan haluttu silmäkoko, tuottavat korkealaatuisen ja tahmaamattoman puuhakkeen.

Ylähytti tarjoaa kuljettajalle hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Tällöin hän näkee sekä syöttölaitteen että jo haketetun kasan. Hytti voidaan nostaa jopa viiden metrin korkeuteen. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hytin mukavuuteen. Hakkurin asettaminen käyttö- tai kuljetusasentoon on nopeaa ja helppoa.

Lähes kaikki puhtaat puumateriaalit soveltuvat haketukseen. Giant sopii erityisesti jalostamattomien ja paalattujen hakkuutähteiden haketukseen. Muita sopivia raaka-aineita ovat kokonaiset puut, siistityt rungot, lahonneet puun osat sekä sahateollisuuden ja muiden mekaanisen puunjalostusteollisuuden sivutuotteiden jäämät.